Vrij werken in mijn atelier

Op deze dagen werk ik zelf ook in het atelier en ben ik beschikbaar voor vragen en geef ik desgewenst suggesties. Ik begeleid je bij je werk in steen, hout, was of klei. Eigen gereedschap is niet nodig; je kunt gebruik maken van mijn gereedschap. Een steen kun je bij mij kopen of zelf meebrengen.

De steen waaraan je werkt kun je mee naar huis nemen of in het atelier laten liggen tot de volgende keer dat je komt werken. Je bepaalt zelf wat je wilt maken en hoe je dat wilt, ik help je daar waar dat nodig is. Op zo'n avond/dag zijn er altijd meer mensen. Het is fijn om van elkaar te leren, en ook als je al veel ervaring hebt is het soms fijn om te kunnen overleggen.

Of je iedere week komt, of zo nu en dan, is aan jezelf. In de winter werken we binnen en zijn de plekken beperkt. Het aantal personen dat binnen kan werken is 8. Je kunt er wel voor kiezen om in de winter buiten onder de overkapping te werken. Als je een cursist bent die onregelmatige komt is het handig als je van tevoren informeert of er plek is.

Tijden

Woensdagavond van 19.00 – 22.00 uur
Vrijdag van 10.00- 17.00.

Kosten

Kosten voor een avond € 15, -
En voor een dag € 25, -
De prijzen zijn inclusief koffie/thee en exclusief steen.
Prijzen van steen variëren afhankelijk van de soort steen van € 2,- tot € 3,50 per kilo